Wie zijn wij?

Wij zijn een middel groot bedrijf wat zich richt op de occasion markt van gebruikte caravans en campers.

Op onze website vind u de complete voorraad van ca 50 stuks gebruikte en jong gebruikte caravans, campers en buscampers.

Alle caravans en campers worden duidelijk omschreven qua inrichting en opties, ze zijn allen voorzien van een ruime foto reportage.

Daar wij een kleinschalig bedrijf zijn onderscheiden wij ons in het persoonlijke contact met onze klanten en een bijzondere goede prijs kwaliteit verhouding, tevens behoort inruil van uw oude caravan/camper/auto tot de mogelijkheden.

Wij bieden u als klant de mogelijkheid om de caravan of camper te laten afleveren met een BOVAG of een FOCWA camper check, dit geeft u als koper extra zekerheid.

Ook kunnen wij voor u de nodige accessoires verzorgen op uw nieuwe camper of caravan denkt u daarbij bijvoorbeeld aan: caravan movers, zonnepanelen, tv schotels, fietsdragers enz…

Heeft u een vraag over een caravan of camper op onze website dan kunt u vraag stellen per mail of telefonisch: 06 41569844.

Wilt u uw caravan verkopen? Dan kunt u ons inkoopformulier invullen op onze website of een mail sturen naar info@strijkercaravans.nl

Tevens bieden wij u als klant de mogelijk om een financiering af te sluiten op de caravan of camper van uw dromen.

We hopen u binnenkort te begroeten op ons bedrijf in Dedemsvaart.